Comunicat de presa – 1 decembrie 2011

           Comunicat de presă – 1 decembrie 2011   

           Ansamblul Folcloric Profesionist „BUSUIOCUL” al Consiliului Judeţean Bacău intenţionează şi în acest an să readucă cel puţin pentru o zi simbolul unităţii naţionale, cu alte coordonate, pe locurile unde odinioară a fost semnată VICTORIA pentru posteritate.

            Ziua de 1 Decembrie are profunde semnificaţii în inimile milioanelor de români, fiind totodată un prilej de bucurii şi de reîntâlnire pentru toţi fiii acestei naţii.

            Visul de veacuri al românilor de pretutindeni s-a pecetluit în cetatea luminii şi gloriei, strigând laolaltă toate victoriile şi înfrângerile, toată durerea şi bucuria.

            Alba Iulia a fost, este şi va fi capitala de suflet a tuturor românilor, un oraş încărcat de istorie care a reprezentat de-a lungul timpului un simbol al luptei pentru unificare, pentru păstrarea libertăţii şi a identităţii neamului românesc.

            Astfel, colectivul artistic al Ansamblului Folcloric „Busuiocul” vă invită în ziua de Joi, 1 Decembrie 2011, la orele 16,00, să luaţi parte la spectacolul ce va avea loc în sala mare a Teatrului Municipal  „Bacovia” Bacău.

Director,

Petre Vlase

No comments yet

Comments are closed